WERKWIJZE

DeClubb legt de focus op het combineren en optimaliseren van twee werelden: De slimme inzet van online marketing en het optimaliseren van sales processen. Er zijn verschillende ingrediënten nodig om een taart te bakken. Wij faciliteren het recept, de kok en de ingredienten. De taart mag jij zelf opeten.

De ingrediënten kies je afhankelijk van jouw organisatie KPI’s, behoeften en gewenste timelines. Hieronder kun je de verschillende diensten aanvinken die voor jou interessant zijn en daarmee een op-maat-gemaakt kostenvoorstel ontvangen.

Kostenvoordeel door integrale aanpak

Efficientie in Sales & Marketing

Maximaal rendement door samenwerking

Continue support voor je team

ONZE OPLOSSINGEN

BRAND BUILDING & AUTORITEIT

Vertrouwen en het bieden van een ‘veilige keuze’ zijn belangrijke selectiecriteria binnen B2B. Wij bouwen aan merkbekendheid en -voorkeur.

LEAD & DEMAND GENERATION

DeClubb heeft alles in huis om je pijplijn te laten groeien en je leads te bewerken. Met behulp van data, waardevolle content en marketing automation. Meetbaar en resultaatgericht.

PERFORMANCE MARKETING

Performance marketing zit in ons DNA. We zetten performance kanalen als Google Ads en social effectief in om gericht en rendabel bereik te genereren binnen je doelgroep.

SALES ENABLEMENT

Verhoog de effectiviteit van je sales activiteiten met markt- en doelgroepdata en inzichten in koopmotieven die het salesproces verbeteren.

Meer weten over onze aanpak en resultaten?