Digital Media & campaigns

Online advertising

Verbeter de zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf met gericht adverteren

Online advertising is een uitstekende aanvulling op je inbound campagnes en is een goede bron van leads. 73% van alle aankopen begint bijvoorbeeld bij een zoekmachine. Google Ads is dus een essentieel onderdeel van je marketing mix.

Daarnaast wordt merkvoorkeur en merkbekendheid over een langere periode opgebouwd, waarbij meerdere interacties nodig zijn om in overweging genomen te worden door je doelgroep. De bekende ‘Awareness Rule of 7’ claimt dat je bedrijf zelfs minimaal 7 keer gezien moet worden om opgemerkt te worden!

B2B verkooop begint met vertrouwen. ‘Always on’ branding campagnes via Display Advertising en Social Media spelen daardoor een belangrijke rol om merkvoorkeur en autoriteit te claimen.

We helpen graag bij het opzetten en optimaliseren van succesvolle advertising campagnes. Dat doen we met zoekmachine adverteren (SEA) via Google, display advertising via verschillende websites en netwerken, Social campagnes waarin we branding campagnes afwisselen met content marketing.

Online advertising door DeClub bestaat uit:

  • Zoekmachine adverteren (SEA), display advertising, Social advertising
  • Bepalen van strategie, budgetten en doelstellingen
  • Campagne setup, optimalisatie en beheer
  • Rapportage

Social Advertising

Vrijwel iedereen gebruikt social media. Ook zakelijk

De meeste Nederlandse consumenten hebben tegenwoordig tenminste één actief profiel op een sociaal netwerk. Denk daarbij aan profielen op Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, Twitter, YouTube en het zakelijke netwerk LinkedIn. Social advertising is daarom niet meer weg te denken voor jouw merk. Ook voor zakelijke beslissers spelen social media een zeer grote rol.

Sociale netwerken bieden, ieder voor zich, unieke targeting mogelijkheden op basis van profielen van de gebruikers. Met name door eigen, ‘first party’ data te gebruiken kun je groepen mensen bereiken waarvan je weet dat het een kansrijke doelgroep is.

Social Media Advertising biedt daarmee veel mogelijkheden om merkbeleving te versterken en gericht de juiste doelgroep te bereiken. DeClubb zorgt voor een geïntegreerde social media benadering met de juiste balans tussen content creatie, engagement en pure advertising

Social briefing naar aanpak

DeClubb ontwikkelt samen met jou een proces dat aansluit bij jouw organisatie en doelstellingen, van strategie tot campagne management. De resultaten worden doorlopend gemonitord en gerapporteerd zodat de campagnes hierop kunnen worden bijgestuurd.

Full service B2B online marketing

DeClubb zorgt voor een geïntegreerde, full service benadering van alle paid kanalen waarbij de verschillende advertising platformen elkaar versterken. De data die we vanuit social media campagnes verzamelen kunnen worden benut om advertising nog relevanter te maken. Met relevante content en effectieve targeting.

Social Media Advertising door DeClubb bestaat uit

  • Strategie en tactics: bepalen van doelstellingen, doelgroep en budget
  • Rapportage en dashboarding
  • Teksten en visuals
  • Integratie met eigen systemen (CRM, webcare, e.d.)

NEEM CONTACT MET MIJ OP


    Meer weten over onze aanpak en resultaten?