Content strategie

Content die helpt, verkoopt.

Ontwikkel een solide strategie waarmee je content effectief inzet om bij te dragen aan je marketingdoelen.

Met een content strategie bepaal je wie je doelgroep is, welke informatie ze in welke fase van het oriëntatie/aankoopproces nodig heeft, via welke kanalen je doelgroep wordt bereikt.

Met een contentstrategie bepaal je het doel, het tempo en de kanalen van je content marketing. Het zorgt voor een doelmatige inzet van content om je (potentiele) klanten de overtuigen van je expertise en ze verder te helpen met hun vraagstukken.

Zonder goede, vastgelegde contentstrategie die gebaseerd is op data wordt de inzet van content marketing gokwerk op basis van ‘trial & error’. Dat is zeker niet optimaal en vrijwel zeker kostbaar. 

Een contentstrategie helpt je om je doelgroep die informatie te geven die ze nodig heeft, wanneer ze het nodig heeft tijdens de buyer journey. Met een vastgelegde strategie ontwikkel je als organisatie een ritme en richting om aan de slag te gaan en te blijven met content marketing.

We hebben een pragmatische aanpak waarmee we snel je contentmarketing op de rit hebben en de kennis en kunde om deze uit te voeren. Full service of als verlengstuk van je marketingteam

DeClubb ondersteunt je content strategie onder andere met:

  • Data analyse met onder andere buyer persona ontwikkeling,
  • Content audit
  • Content mapping & content gap analyse op basis van de buyer journey
  • Content kalender opstellen
  • Meten en optimaliseren

NEEM CONTACT MET MIJ OP


    Meer weten over onze aanpak en resultaten?