Content creatie

Goede content helpt, inspireert en activeert

Content is de hoeksteen van B2B online marketing. B2B beslissers en beïnvloeders oriënteren zich uitgebreid vooruit op mogelijke oplossingen en hebben vooral behoefte aan de juiste informatie.

Helaas wordt het internet overspoeld met content die slecht aansluit bij die informatiebehoefte van de doelgroep. Dat wordt meestal veroorzaakt door het niet goed opstellen van buyer persona’s, het betreden van platgetreden paden en daardoor een gebrek aan onderscheidend vermogen.

Goede content helpt je doelgroep. Het probeert niet iets te verkopen.

Content die probeert te verkopen doet dat namelijk niet maar irriteert vooral. Kwaliteit en relevantie dienen voorop te staan bij het creëren van content maar een goed ritme en regelmaat zijn ook belangrijk.

Wij helpen met het creëren van onderscheidende content die je bedrijf als expert en autoriteit binnen je markt profileert. Content die is geoptimaliseerd om online vindbaar te zijn of te verspreiden via social media, in een vorm die aansluit bij de diverse stadia van de buyer journey.

Content creatie door DeClubb bestaat uit:

  • Bepalen van expertise en kennis binnen je bedrijf die je doelgroep overtuigt van je kennis en kunde
  • Deze kennis vertalen naar goed te ‘consumeren’ content die je doelgroep helpt bij het oplossen van hun vraagstukken
  • Schrijven en vormgeven van allerlei soorten en vormen van content zoals whitepapers, how-to’s, infographics, social posts, webteksten, blogs enzovoort
  • Het optimaliseren van content aan de hand van gemeten tractie bij de doelgroep

NEEM CONTACT MET MIJ OP


    Meer weten over onze aanpak en resultaten?