BRAND BUILDING

Content is King

Merkvoorkeur en autoriteit binnen B2B is gebaseerd op vertrouwen en zekerheid. Vertrouwen in de kennis en expertise die je te bieden hebt en zekerheid dat de juiste keuze gemaakt wordt. Inhoud, vorm en timing van de content die je aanbiedt is daarom van groot belang.

B2B beslissers gebruiken meer informatiebronnen dan ooit om tot een keuze te komen. Search, Social media, testimonials en influencers kunnen allemaal een belangrijke rol spelen.. DeClubb helpt met strategie, creatie en de inzet van media om je doelgroep te bereiken en te overtuigen.

Content die help, verkoopt. Content die probeert te verkopen, doet dat niet.

Als B2B producent of dienstverlener heb je heel specifieke kennis en kunde die interessant is voor je doelgroep. DeClubb ontsluit die kennis en zet dit om naar waardevolle content waarmee we de doelgroep effectief bereiken in elke fase van het beslisproces.

  • Content die helpt biedt en roadmap om problemen op te lossen. Zoals een checklist of een casus.
  • Nuttige content is maatwerk en gesegmenteerd voor de verschillende doelgroepen
  • Nuttige content is toegankelijk en is toegespitst op de informatiebehoefte op het moment in de besliscyclus., van hoog over tot gedetailleerd.

Nuttige content bouwt aan je merkvoorkeur en autoriteit en zet aan tot actie – zonder actieve verkoop.

DeClubb bouwt met content aan autoriteit onder andere via:

 

Always on campagnes

Het B2B beslisproces duurt vaak maanden en een beslisser doorloopt verschillende stadia voordat een keuze wordt gemaakt. Bovendien heb je meestal te maken met meerdere beïnvloeders van een keuze. Traditionele leadgeneratie campagnes slaan de plank vaak mis omdat ze maar kort een heel beperkt deel van de doelgroep effectief kunnen bereiken.

Zorg er daarom voor dat je ‘top of mind’ bent bij je doelgroep. Dat doe je door voortdurend online contactmomenten te creëren. Door aanwezig zijn zodra er online wordt gezocht naar een oplossing voor een vraagstuk of specifieke kennis, maar ook door simpelweg aanwezig te zijn op die plekken waar je doelgroep zich bevindt.

NEEM CONTACT MET MIJ OP


    Meer weten over onze aanpak en resultaten?