MARKETING & SALES STRATEGIE

Succes start met een strategie.

Wie is je klant, welke uitdagingen heeft je klant en hoe kan jij helpen dat op te lossen? Welke technologie en technieken gebruik ik om een band op te bouwen met mijn potentiële klant? Hoe zorg ik ervoor dat ik altijd vooraan staan ze een oplossing nodig hebben?  Dat willen we in kaart brengen voordat we beginnen!

B2B strategie van DeClubb biedt:

  • Buyer persona’s. Kruip in de huid van je doelgroep. Dit is onmisbaar om boodschap, timing en kanaal te bepalen.
  • Merkvoorkeur creëren. Kent de doelgroep je merk überhaupt? Hoe positioneer je je merk? Word je gezien als een bedrijf dat overwogen moet worden?
  • De Buyer Journey. Welke weg legt een lead af van eerste contact tot sales, en daarna? Dit traject is meestal niet lineair – vaak worden prospects ‘teruggeworpen’ naar een eerder fase.
  • Leadgeneratie. Via welk medium, met welke boodschap ga ik mensen interesseren in mijn product of dienst. En hoe overtuig ik ze in die behoorlijk lange sales cyclus – en hoe hou ik ze als klant? En niet onbelangrijk; hoe laten we marketing en sales op elkaar aansluiten?
  • Technologie. Kunnen we stappen in het proces automatiseren met de juiste software, of kunnen we bestaande technologie effectiever gebruiken?
  • Content strategie. Onderwerpen, problemen die op te lossen zijn met je product of dienst, vorm van de content; allemaal cruciaal om een relatie op te bouwen met je doelgroep.

 

DeClubb helpt om bovenstaande elementen in kaart te brengen en tot een actieplan en bijbehorend proces te smeden.  Dit doen we natuurlijk niet alleen; je organisatie wordt nauw betrokken bij dit proces waardoor er niet alleen een solide basis ligt om B2B marketing effectief uit te voeren, maar ook het kennisniveau van je organisatie groter wordt.

NEEM CONTACT MET MIJ OP


    Meer weten over onze aanpak en resultaten?