Analytics en Dashboarding

Meten is weten. En ook: weet wat je meet

Sommige mensen hebben een hekel aan het analyseren van data. WIj niet. We hebben een paar knappe koppen in ons team die niets leuker vinden dan data vertalen naar content, campagnes en kansen. Digital Analytics is het fundament onder alles wat we doen.

We gaan daarbij verder dan traditionele web analytics en zoeken inzichten die gedrag verklaren en voorspellen. Naar thema’s en koopmotieven. We vertalen dit naar concrete acties per segment, boodschap en online kanaal.

Gesegmenteerde campagnes

De meeste bedrijven ontwerpen hun online B2B marketing aan de hand van ‘de gemiddelde klant’. En dat is best vreemd als je de diversiteit aan koopmotieven bekijkt en de lengte van de B2B besliscyclus. Daarom stellen traditionele leadgeneratie campagnes vaak teleur.

Met de juiste inzet van tooling en Analytics kom je heel ver in het op maat snijden van je campagnes, de content die je aanbiedt en de inhoud van je website. Ook zonder het gebruik van third party data. Daarmee zijn we zoveel mogelijk aanwezig op het juiste moment, bij de juiste persoon met de juiste boodschap.

Verschillende groepen klanten worden op verschillende momenten gemotiveerd door verschillende prikkels, dus waarom zou je al je bezoekers over één kam scheren?

Benieuwd naar onze aanpak?

NEEM CONTACT MET MIJ OP


    Meer weten over onze aanpak en resultaten?